FIZIKA DARSLARIDA RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI - Muhammadova Dilafruz Axmatovna; Fayziyeva Xolida Asadovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola fizika muammolarini hal qilish uchun kompyuter dasturlaridan foydalanishda fiziklar tomonidan qo'llaniladigan turli usullarni o'rganishga qaratilgan. Turli yondashuvlar va usullarni tahlil qilib, ushbu tadqiqot fizika sohasidagi kompyuter dasturlaridan foydalanishning afzalliklari va cheklovlarini ta'kidlashga intiladi.