LISONIY PARADIGMA. PARADIGMATIK MUNOSABAT VA UNING XUSUSIYATLARI - Ziyadullayeva Madina Mahmarejab qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola lisoniy birliklar oʻrtasidagi paradigmatik, munosabat, uning ahamiyati va xususiyatlarini tahlil qilishga bagʻishlangan.