O‘ZBEKISTONDA DON YETISHTIRISH TARIXI VA MUAMMOLARI - Nurillayeva Gulnora O‘ktamovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada don va don mahsulotlariga bo‘lgan ehtiyojini to‘la qondirish, don mustaqilligiga erishish hamda barqarorligini ta’minlash bo‘yicha haqida yoritilgan.