ABDULLA QAHHOR ASARLARIDA OLMOSH SO‘Z TURKUMINING PRAGMATIK TADQIQI - Kurbonov Zaynidin Oltinovich; M.Elamonova (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada tilshunoslikning nisbatan yangi sohalaridan biri bo‘lgan pragmalingvistika, presuppozitsiya hodisasi, nutqiy aktlar, shunindek, Abdulla Qahhor asarlarida qo‘llangan ba’zi olmoshlarning pragmatik tahlili haqidagi tahliliy ma’lumotlar berilgan.