XX ASR OXIRI VA XXI ASR BOSHIDA BASTAKORLIK IJODIYOTINI TARBIYAVIY AHAMIYATI - Xayitboeva Umidaxon Avazbek qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: XX-asr oxiri va XXI asr boshlarida oʻzbek xalqi, ayniqsa, bastakorlik va innovatsiya sohasida sezilarli darajada madaniy tiklanishni boshdan kechirdi. Ushbu maqola XX asr oxiri va XXI asr boshlarida o‘zbek xalqida ijodkorlik va musiqa sohasini rivojlantirishning tarbiyaviy ahamiyatini o‘rganadi.