NODAVLAT TIJORAT TASHKILOTLARINING TA’LIM SOHASIDAGI O‘RNI - Qodirova Mamlakat Muminovna (PEDAGOGS, 2024)
Nodavlat ta’lim tashkilotlari bugungi kun ta’lim tizimining ajralmas qismiga aylandi. Maqolada nodavlat ta’lim muassasalarining maqsad va vazifalari ularda ta’lim berishning yangi tizimlari va olinayotgan natijalar yoritilgan. Nodavlat ta’lim tashkilotlari faoliyatining samaradorligini oshirish yuzasidan bir qator yangiliklar taklif etilgan.