TA’LIM TIZIMIDA INTEGRATIV YONDASHUVDAN FOYDALANISH - Berdaliyev Farrux Tursunali o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim tizimida integratsiyalashgan texnologiyalar va ulardan foydalanish asoslari, mazmun-mohiyati va metodik tizimini ishlab chiqish masalalari bayon etilgan. O‘quv jarayonini samarali tashkil etishda integratsiyalashgan texnologiyalarning o‘rni ochib berilgan.