LOYIHALARNI BOSHQARISHDA INVESTITSION STRATEGIYALARNING ROLI VA AHAMIYATI - Umirov Akramjon Tursunpulotovich (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada investitsion strategiyalar loyihalarni moliyaviy ravishda boshqarishda muhim ahamiyatga egaligi haqida yozilgan. Ular, loyihani samarali boshqarishda katta yordam beradi va loyihaning muvaffaqiyatiga ko‘rsatiladigan tomonlardan biri sifatida katta ahamiyatga ega. Bu annotatsiya investitsion strategiyalarining loyihalarni moliyaviy resurslar, risklar, va muvaffaqiyat kriteriyalarini boshqarishda o‘ziga xos rolini belgilaydi. Investitsion strategiyalar loyihalarni moliyaviy yengiligi oshirishda va loyihani samarali bajarishda katta ahamiyatga ega.