KOMPYUTER INJINIRINGI, KOMPYUTER INJINIRINGI AT-SERVIS YO‘NALISHLARI TALABALARI UCHUN DASTURLASH FANIDAN MUSTAQIL TA’LIM TOPSHIRIQLAR TOPLAMI - Mahmudov Muhamadxon Nuralixon o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
1-kurs kompyuter injiniringi, kompyuter injiniringi AT-servis talabalarining Dasturlash fanidan o‘z bilimlarini yanada mustahkamlash va ularning mustaqil ta’lim soatlaridan o‘qilona foydalanish maqsadida kompyuter injiniringi, kompyuter injiniringi AT-servis yo‘nalishlari talabalari uchun dasturlash fanidan mustaqil ta’lim topshiriqlar toplami tayyorlandi. Ushbu topshiriqlarni yozib tayyorlanadi. Topshiriqlarni C++ dasturlash tili bilan ishlaydigan dasturlash muhitlari loyihalari (CodeBlocks, DevC++ va h.k.), elektron taqdimot(*.pptx), elektron hujjat(*.docx), A4 formatda referat shaklida, A4 formatda qol yozma, 12-varoqlik daftarda tayyorlashi mumkin (barcha mustaqil ta’lim topshiriqlarini bitta hujjat shaklida yozish mumkin, ya’ni bitta daftar yoki bitta referat shaklida). Har bir mustaqil ta’lim topshiriqlari miqdori 30 ta (30 ta mavzu, masala, topshiriq) bo‘lib 1 dan 30 gacha tartib raqamlar bilan belgilab qo‘yiladi. Agar guruh talabalar soni 30 tadan ortiq bo‘lsa o‘qituvchi alohida qo‘shimcha xar bir mustaqil ta’lim topshiriqlari uchun yetishmayotgan mavzu (masala, topshiriq) tayyorlaydi. Talaba uchun mustaqil ta’lim topshirlaridan faqat bittasi beriladi. O‘qituvchi kimga qaysi tartib raqamdagi mustaqil ta’lim topshiriqlarini berishni belgilaydi (xar bir talaba uchun mustaqil ta’lim topshiriqlari tasodifiy tartib raqamli topshiriq biriktiriladi!).