OʻQUV JARAYONIDA MOBIL TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Davronbek Qodirov Rajabboy oʻgʻli; Toʻliboyeva Umida Gulmirza qizi; Tohirjonova Shahzoda Oybekjon qizi; Tursunboyeva Mahbuba Oʻrazboy qizi (PEDAGOGS, 2024)
Hozirgi vaqtda oʻquv jarayonida mobil texnologiyalardan foydalanish tobora dolzarb boʻlib koʻrinadi. Pedagogika sohasidagi zamonaviy mahalliy va xorijiy olimlarning fikrlarini tahlil qilish mobil texnologiyalardan foydalanish muammosi dolzarb ekanligi, ushbu turdagi innovatsion texnologiyalarni oʻquv jarayoniga joriy etish masalalari hal etilmaganligi haqida xulosa qilish imkonini beradi. ulardan foydalanishning aniq shartlari yoʻq.