O'TKIR HOSHIMOVNING SHAXSIY HAYOTI VA FAOLIYATI - Abdimoʻminova Shohida; Husniddin Suvonov (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola O'tkir Hoshimovning shaxsiy hayoti, ijodiy faoliyati, va uning yaratgan eng mashhur asarlari haqida tushuncha beradi. Hoshimovning milliy-ma'naviy mavzular, ijodiy tarz va uning o'zining jamiyatga ta'siri haqida muhokama qiladi. Maqola asosan qisqa va maqbul ma'lumotlar beradi, uning hayot va ijodiy yutuqlarini tushuntiradi.