REZERV VA ZAXIRADAGI OFITSERLARNI TAYYORLASHDA TEXNOLOGIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Saparov Bobir Xudayberdievich (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya. Ushbu maqolada O'zbekiston Respublikasi oliy ta'lim muassasalari bo'lajak rezerv va zaxiradagi ofitserlarlarining texnologik kompetentligini rivojlantirishning dolzarb muammolari va ularni hal etish yo'llari ko'rsatilgan. Shuningdek, maqolada rezerv va zaxiradagi ofiserlarni tayyorlashda texnologik kompetentligini rivojlantirish hamda axborot-kommunikasiya texnologiyalaridan savodxonlik darajasining oshirish yuzasidan fikrlar yuritilgan.