MA’LUMOTLARNI MASHINAGA O’QITISHDAGI FOYDALANILADIGAN TEXNOLOGIYALAR - M.U.Olimov (PEDAGOGS, 2024)
Chuqur o'rganish - bu mavjud ma'lumotlardan foydali shablonlar va ma'lumotlarni olish uchun ko'p qatlamli treningga ega neyron tarmoqlarni o'qitish uchun ishlatiladigan mashinani o'rganishning kichik sohasi . Ushbu tarmoqlar yirik kompaniyalar tomonidan qarorlar qabul qilishda juda foydali bo'lgan bashoratlarni yaratish uchun ishlatiladi. Chuqur o'rganish ishlaydigan eng keng tarqalgan ilovalardan ba'zilari tabiiy tilni qayta ishlash va nutqni aniqlashdir.