ИНТЕРАКТИВ ЭЛЕКТРОН ЎҚУВ КУРСЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Суванкулов Бахтиёр Мамарасулович (PEDAGOGS, 2024)
Мақолада мультимедиа технологиялари асосида интерактив электрон ўқув курсларини яратиш ва қўллаш тамойиллари кўриб чиқилган. Информатика фани бўйича яратилган ИЭЎК мисол тариқасида берилган. Ундан ўқитувчиларни самарали фойдаланиш йўллари кўрсатилган ва самарадорлик даражаси юқори даражада эканлиги айтиб ўтилган.