BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASHDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT MASHG’ULOTLARINING AHAMIYATI - Ziyadullavey Jasurbek Zafar o’g’lii; Ibragimov Muhammadnozim Bahodir o’g’li; Musurmonov Davronbek Turg’un o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada barkamol avlodni tarbiyalashda jismoniy tarbiya va sport mashg’ulotlarining ahamiyati haqida so’z borgan .