MINERAL OG’ITLAR - Tilavova Madina Tulqinovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya (Abstrakt). Mazkur maqolada, mineral og‘itlar haqida to’liq bayonot qilinadi. Shuningdek, maqolada mineral og‘itlar haqida umumiy ma’lumotlar, ularning turlari, ularning asosiy xossalari, ularning tabiiy muassasalardagi ahamiyati, ularning sifati, ularning ishlab chiqarilish jarayoni, ularning ishlatilishi va boshqa muhim ma’lumotlar aytib o’tiladi.