TA’LIMDA ZAMONAVIY YONDASHUV VA INNOVATSION TEXNOLOGIYA TUSHUNCHASI VA UNING MOHIYATI - Yo‘ldoshev Sarvarbek Uktamboy o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada musiqa madaniyati fanini o‘qitishdagi innovatsion texnologiyalardan foydalanish mohiyati va tushunchalari haqida gap boradi.