ENDOKRIN TIZIMI KASALLIKLARI VA UNING TERAPIYASI. QANDLI DIABETNINING KELIB CHIQISH SABABLARI. OLDINI OLISH VA UNI DAVOLASH USULLARI - Tilyaxodjayeva Gulbaxor Batirovna; Aliyeva Inoyatxon O‘tkirbek qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz hozirda ko'p uchraydigan endokrin tizimidagi muammolaridan biri bo‘lgan qandli diabet ,uning turlari ,kelib chiqishi sabablari,davo muolajalari,organizm moslashuvchan haqida yoritib beramiz.