TASHKILOTGA XODIMLARNI TANLASH VA ISHGA YOLLASH JARAYONI VA BOSQICHLARI - Masharipova Sabina Azamat qizi; Tagayev Bekzod Ergashevich (PEDAGOGS, 2024)
Inson resurslarini boshqarishning markaziy yo'nalishi kadrlar siyosatini tashkil etish, tanlash va rasmiylashtirishni o'z ichiga oladi. Ushbu jarayonni amalga oshirish samaradorligi har qanday kompaniya faoliyati uchun hal qiluvchi ahamiyatga ega va muhim boshqaruv ahamiyatiga ega. Ushbu maqolada xodimlarni ishha joylash jarayonlari va bosqichlari haqida fikr yuritiladi.