JANUBIY OMBOR PARVONASI (PLODIA INTERPUNCTELLA) NING RESPUBLIKAMIZNING OMBORXONALARIDA TARQALISHI AREALI - Sulaymonov Inoyatullo Novatullo oʻgʻli (PEDAGOGS, 2024)
Anatatsiya. Jahonda qishloq xo’jalik mahsulotlari yetishtirish jarayonida turli zararkunanda hasharotlar, xususan omborxonalarda saqlanayotgan mahsulotlarni saqlash davrida zarar yetkazadigan janub parvonasi (Plodia interpunstella) ning tarqalish areali o’rganish.