BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHISINING METODIK TAYYORGARLIGINI TAKIMILLASHTIRISH METODIKASI (VEB-KVESTLAR MISOLIDA) - Saidova Mohinur Jonpoʻlatovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Masofaviy taʼlim vositasida veb-kvestlarni qoʻllash orqali boʻlajak boshlangʻich sinf oʻqituvchisining ijodiy faoliyatini tizimlashtirish, mustaqil bilim olish, ilmiy, nazariy, amaliy koʻnikmalarini modifikatsion takomillashtirish mazmuni tahlil etilgan.