MA’RUZA MASHG‘ULOTLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Ruziyeva Dilafro‘z Muminovna; Egamberdiyeva Aziza Tohir qizi (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada ma’ruza mashg‘ulotlarida raqamli texnologiyalardan oqilona foydalanish va uning samarasi haqida bayon qilinadi.