METEMATIKA DARSLARIDA FIZIKAVIY LABORATORIYA USLUBIDAN FOYDALANISH - Fatto Meliyev; Amirxon Ikramov; Muxiddin Abduraxmonov (PEDAGOGS, 2024)
Annotasiya: Ushbu ishda matematika darslarida, jumladan geometriya fanini o‘qitishda geometrik jismlarni hajmlarini hisoblashni oʻrganishda fizikaviy laboratoriya uslubini qoʻllash usuli haqida mulohazalar keltirilgan. Silindr hajmini aniqlash fizikaviy laboratoriya uslubida batafsil tushintirib o‘tilgan.