YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA JADIDCHILIK G’OYALARINING AHAMIYATI - Rizаеv Nоdir Sоbirоvich (PEDAGOGS, 2024)
Аnnotatsiya: Mazkur maqolada Yangi O’zbekiston taraqqiyotida jadidchilik g’oyalarining ahamiyati mutafakkirlarning ma’rifatparvarlikka asoslangan asarlari asosida tahlil qilingan