ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИДА МАЪНАВИЙ-МАЪРИФИЙ ИШЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШ КОНЦЕПЦИЯСИНИНГ АҲАМИЯТИ - Кулдошев Абдумалик Устаевич (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада, Ички ишлар органларида маънавий-маърифий ишларни ташкил этиш концепцияси ва ходимларнинг нафақат таълим тарбияси балки уларнинг ҳуқуқий маданияти ва жанговор шайлигини кучайтириш билан боғлиқ фаолияти илгари сурилган.