KOMMUNIKATSION MUAMMOLARNING TURIZIMGA TA'SIRI. UZTELECOM KOMMUNIKATSION MUAMMOLAR YECHIMI - Zufarova Madinabonu Sayfulla qizi; Sirojiddinov İsmoil Shavkat o'g'li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Samarali aloqa har qanday tashkilotda uzluksiz operatsiyalar, samaradorlik va munosabatlarni o'rnatish uchun asos bo'lib xizmat qiladi.Aloqa muammolari jamoa a'zolari o'rtasida tushunmovchiliklar, nizolar, samaradorlikning pasayishi va ma'naviyatning pasayishiga olib kelishi mumkin. Uztelekom misolida bu muammolarni hal qilish uzluksiz xizmat ko‘rsatish, mijozlar ehtiyojini qondirish va telekommunikatsiya sohasida muvaffaqiyatga erishish uchun muhim ahamiyatga ega.Aniq muloqot kanallarini yaratish, shaffoflik va qayta aloqa madaniyatini rivojlantirish, tegishli o‘quv dasturlarini amalga oshirish va samarali aloqa vositalari uchun texnologiyalardan foydalanish Uztelekom ichidagi aloqa muammolarini yengishning potentsial yechimlaridandir. Samarali aloqa strategiyalariga ustuvor ahamiyat berish orqali Uztelekom o'z faoliyatini yaxshilashi, manfaatdor tomonlar bilan munosabatlarni mustahkamlashi va pirovardida biznes maqsadlariga erishishi mumkin.