MAKTABGACHA BO`LGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARINI O`QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Eshonkulova Rayhona; Qayumova Mohinur Murodullayevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'limda yosh avlodga samarali ta'lim metodlaridan foydalangan holda chet tillarini o'rgatish hamda uni amalyotga tatbiq etish istiqbollari hamda xorijiy tillarni yuqori malakali kadrlar va texnologiyalar orqali o'rganish va o'rgatish usullari haqida so'z yuritilgan.