MAKTAB O'QUVCHI QIZLAR ORASIDA ERTA TUG'RUQ VA UNI OLDINI OLISH CHORALARI - Rustamova Ra'no Nasriddinovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktab o'quvchi qizlar orasida erta tug'ruq,kelib chiqish sabalari hamda oʻsmirlik davridagi homiladorlikning asosiy sabablari sifatida erta turmush, jinsiy taʼlim va axloqiy tarbiyaning pastligi, moliyaviy muammolar ekanligi haqida ma'lumotlar berilgan.