MAXALLIY XOMASHYOLAR ASOSIDA TARKIBIDA OLTINGUGURT BO‘LGAN FE (II) VA NI (II) SORBENTLAR OLISH VA ULAR YORDAMIDA SANOAT OQAVA SUVLARINI TOZALASH - Sayfiyeva Sh.E.; Eshankulov X.N. (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Tarkibida oltingugurt bo‘lgan kompleks hosil qiluvchi polifunksional sorbentlar sintez qilish, ular asosida ba’zi d-metallarning kompleks birikmalarini sorbsiya usulida olish va olingan birikmalarning tarkibi, tuzilishi hamda xossalari o’rganilgan.