DORIVOR O'SIMLIKLAR VA ULARNI INSON HAYOTIDAGI O'RNI - Ergashboyeva Zulayho Bahtiyor qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dorivor oʻsimliklarning inson hayotidagi o'rni,an'anaviy va zamonaviy tibbiyotda dorivor oʻsimliklarning ahamiyati,dorivor o'simliklardan samarali foydalanish,ularning xususiyatlarini, yetishtirish texnologiyasi,dorilar tayyorlash va davolash maqsadida qo'llanilishi haqida ma'lumotlar berilgan.