QADIMGI XITOY SOLNOMALARIDA VATANIMIZ TARIXI HAQIDA MA’LUMOTLAR - Ahmedshina Faniya Avzalovna; Ravshanov O’tkirjon Rahmat o’g’li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Vatanimiz tarixida faoliyat ko’rsatgan ayrim xalqlar, ularning turmush-tarzi, mashg’ulotlari, davlatlar va shaharlari haqida Xitoy solnomalari ma’lumotlari tahlili keltirib o’tilgan. Mavjud Xitoy manbalari tahlili asosida ajdodlarimizning qadim tarixi xususida atroflicha bo’lsada, qimmatli ma’lumotlar berib o’tishga harakat qilindi.