IJTIMOIY-IQTISODIY MUNOSABATLARNING JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHGA TA’SIRI - Maxmudov N.I. (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kundalik hayotda yuzaga keladigan ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlarning jamoat xavfsizligini ta’minlashga ta’siri o‘rganilgan, unga doir xorijiy adabiyotlar, turli iqtisodchi va turli soha olimlarining fikrlari tahlil qilingan. Jamoat xavfsizligi, uni ta’minlash, ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlar hamda ularning jamoat xavfsizligini ta’minlashda tutgan o‘rni hamda unga ta’siri bayon qilingan.