TYUTORLIK FAOLIYATINI TASHKILIY METODIK JIHATDAN SHAKLLANTIRISHNI PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Qurbonov Feruz Yaxshimurodovich; Shapayeva Gulshoda Tolib qizi (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Maqolada tyutorlik faoliyatining maqsad va vazifalari, tyutorlik faoliyatining tashkiliy, huquqiy va metodik jihatdan shakllantirishning asosiy mazmuni yoritib berilgan.