ВОЯГА ЕТМАГАНЛАР ЎРТАСИДА ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИНИ АМАЛГА ОШИРИШДА БОЛА ТАРБИЯСИ - Исаев Лазиз Рахимжонович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада бола тарбияси билан шуғулланувчи ўқитувчилар тамонидан барча куч ва имкониятларимизни ёшларимизнинг интеллектуал ва жисмоний камол топишида барча саии ҳаракатларни амалга ошириш ижтимоий жиҳатдан хавфли аҳволда бўлган болалар билан профилактик тадбирларни амалга ошириш ва уларни ижтимоий мослаштириш билан боғлиқ фаолияти илгари сурилган