BO‘LAJAK MUHANDIS-PEDAGOGLARNI KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLARNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARINI ILMIY-METODIK AHAMIYATI - JumayevAxrom Asror o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya Mazkur maqolada bo‘lajak muhandislarning kreativligini rivojlantirishda innovatsion yondashuvlar, texnologiyalar va ularning ahamiyati bo‘yicha to‘xtalib o‘tilgan bo‘lib, kadrlar tayyorlash sohasida ta’lim, fan, ishlab chiqarishning jamiyat bilan integratsiyalashuvi muhim zaruratlardan biri ekanligi ta’kidlab o‘tilgan hamda ilm-fan, ishlab chiqarish va ta’lim sohasining zamonaviy ustuvor yo‘nalishi sifatida klaster yondashuvi bo‘yicha fikr-mulohazalar taqdim qilingan.