UMUMTA’LIM MAKTAB KIMYO KURSLARIDA TABIIY GAZ VA TOSHKO’MIR MAHSULOTLARINI ILG’OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O’QITISH METODIKASI - Sharifov G’ulomjon Nabiyevich; Nuriddinov Uktam Bahriddinovich; Qoraqulova Nodira Yaxshiboyevna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tabiiy gaz va toshko’mir mahsulotlari mavzusini ilg’or pedagogik texnologiyalardan foydalanib o’qitish uslublarining nazariy asoslari keltirilgan.