YEVROPA OLIMLARINING O'QITUVCHILARNI KASBIY MAHORATINI TAKOMILLASHTIRISH TO'G'RISIDAGI QARASHLARI - Sayyora Jonzoqova Anvarovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Yevropa olimlarining o'qituvchilarni kasbiy mahoratini takomillashtirish to'g'risidagi pedagogik qarashlari hususida fikr yuritilgan.