TURIZM XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA XALQARO HAMKORLIK - Mavliddinov Ramzidin Raxmatulloyevich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizm tushunchasi hamda xalqaro turizm tashkilotlari haqida so‘z boradi. Shuningdek, turizm xavfsizligini ta’minlashda xalqaro hamkorlik muhokama qilinadi.