ODAM PAPILLOMA VIRUSI - Egamberganova Sevinch Faxriddin qizi; Fayziyeva Sevara Xamratovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada odam papilloma virusi (OPV) haqida ma'lumot, yuqish yòllari, davolash chora-tadbirlari haqida yoritib berilgan.