VETERINAR MUTAXASSISLARINI ILMIY-TADQIQOTCHILIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH - Narziyeva Nargiza Norkuziyevna; Suvanova Dilnura Kurbanovna; Sultonova Ozoda Rajabovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada veterinariya sohasida malakali mutaxassislarni tayyorlash jarayonida interfaol usullarni qo‘llash amaliyoti, ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda interfaol usullarning o‘rni, veterinariya fanlari bo‘yicha ma’ruza, amaliy va laboratoriya mashg‘ulotlarini o‘tkazishda hamda mustaqil ta’limni tashkil etishda interfaol usullardan unumli foydalanish, interfaol usullarning mazmun-mohiyati, “Bilaman. Bilishni xohlayman. Bilib oldim”, “Baliq skeleti”, “Blis-o‘yin texnologiyasi”, “Klaster” kabi grafik organayzerlarning qo‘llash amaliyoti, interfaol ta’limning umumiy tavsifi va uning didaktik imkoniyatlari atroflicha yoritilgan.