KONSEPT –TUSHUNCHA – SO‘Z MUNOSABATI - Ozoda Anorqulova (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqoladan “kosept” tushunchasining turli ilmiy-nazariy adabiyotlardagi talqini, olimlar tomonidan berilgan ta’riflar, shuningdek, uning “tushuncha” va “so‘z” dan farqli hamda mushtarak xususiyatlari o‘rin olgan. Konsept tushuncah va so‘zga nisbatan kengroq bo‘lib, u pragmatik, kognitiv jarayon bilan bevosita bog‘liq hodisadir.