BOSHLANG’ICH SINFLARIDA MATEMATIKA O’QITISH DIDAKTIKASI HAMDA INTERFAOL METODLAR - Sattarova Iroda Akramovna (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini matematika o‘qitish metodlari, ularni qanday amalga oshirish, o‘quvchilarga puxta bilim berishgap, o‘quvchilarning dunyoqarashini shakllantirish yo‘llarini o‘rgatish, matematika o‘qitish jarayonida insonni mehnatni sevishga, o‘zining qadr-qimmati bir-biriga hurmati kabi fazilatlarni tarbiyalashni ko‘rsatib berish to‘g‘risida fikr yuritilgan.