UMUMTA’LIM MAKTAB ÒQUVCHILARIGA CMS DA MAQSADGA YOʻNALTIRILGAN WEB SAYTLARINI YARATISH USULLARI BILAN TANISHTIRISH - Erkinova Odinaxon (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim resurslarini yaratishda boshqarish tizimlariga asoslangan tarkib muhokama qilinadi. CMS platformalarining xususiyatlari, imkoniyatlari va kamchiliklari aytib o‘tiladi.