MILLIY NATYUMORT KOMPOZITSIYASI - Isakova Baxitgul (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada natyunort janri, uning kelib chiqish tarixi, san’atda tutgan o’rni haqida batafsil ma’lumot keltirib o’tilgan