DIN PSIXOLOGIYASI VA UNING ZAMONAVIY SHAXS SHAKILLANISHIDAGI O`RNI - Dehqonov Abdurauf Nosir o`g`li; Avezov Olmos Ravshanovich (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola din psixologiyasi va uning zamonaviy shaxs shakllanishiga ta'siri o'rtasidagi murakkab munosabatlarni o'rganadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish, turli tadqiqot metodologiyalarini qo'llash va empirik topilmalarni taqdim etish orqali ushbu tadqiqot dinning zamonaviy dunyoda individual shaxslarni shakllantirishning ko'p qirrali usullariga oydinlik kiritadi. Asosiy mavzular diniy e'tiqodlar, amaliyotlar va tajribalarning o'ziga xoslik, qadriyatlar va psixologik farovonlikni shakllantirishdagi rolini o'z ichiga oladi.