АРАБ ТИЛИ-ҚУРЪОН ТИЛИ - Абдулҳамидов Файзуллажон Нишанович (PEDAGOGS, 2024)
Аннотация: Бу мақолада араб тили ҳақида сўз боради. Унинг келиб чиқиши, ривожланиши каби ва унинг Ўрта осиёга кириб келиши ҳақида маълумотлар келтирилган. Ҳамда араб тилида ижод қилган Ўрта Ўсиёлик олимлар борасида ҳам қисқача маълумот берилган.