YOSH GANDBOLCHILARNI TANLAB OLISH USUL VA VOSITALARI - Bazarov Shahriyor Baxtiyor o‘g‘li (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gandbol sport turining bugungi kundagi ahamiyati, mahoratli sportchilarni tanlab olish usul va yo‘llari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.