BOSHLANG’ICH SINFLARNI O’QITISHDA TA’LIM SAMARADORLIGI - Turdiyeva Zarnigor Samandarovna (PEDAGOGS, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya fanini o’qitishda o’qituvchilarning darslarda pеdagogik tеxnologiya, boshlang’ich sinflarda interfaol metodlar va ta’limiy o’yinlardan, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish o’quvchilarni mustaqil fikrlashga, ijodiy izlanish va mantiqiy fikrlash doiralarini kengaytirish bilan birga ularni darslarda o’rganganlarini hayot bilan bog’lashga, qiziqishlarini oshirishga yordam beradi. Tarbiya fani O’zbekiston Respublikasi Prezidentining tashabbusi bilan umumiy o’rta ta’lim muassasalarida 2020-2021-o’quv yilidan boshlab joriy qilindi.