БОШҚАРУВ МАДАНИЯТИ ВА УНИНГ БОШҚАРИШ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ ЎРНИ - Abduraxmonova Xurshida G’ofurovna (PEDAGOGS, 2024)
Анoтатция: Бошқариш маданиятини такомиллаштириш унинг барча элементларига эътиборни кучайтириш демакдир. Раҳбарнинг маданият даражаси бу ўта мураккаб кўрсаткич ҳисобланади, раҳбарлик, раҳбардан бошқарув маданиятининг қонуниятларига бўйсунишни талаб этади.