BOSHLANG`ICH TA`LIM YO‘NALISHI TALABALARINI INFORMATIKA FANINI O‘QITISHDA INTERAKTIV USULLARDAN FOYDALANISH - Toshpo‘lotova Jasmina; O‘ktamov Madadjon (PEDAGOGS, 2024)
Annotatsiya. Interfaol usullardan foydalangan holda informatika fanini o‘rganish o‘quvchilarning bilim faolligini faollashtirish, mustaqil bilim olish qobiliyatini rivojlantirish, jamoada ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirish, muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirish va shakllantirish, eng muhimi, o‘quv motivatsiyasini oshirish imkonini beradi.